Categorie Anonimi

Croaziera

Croaziera

Atunci cand crezi ca nimic bun nu ti se mai poate intampla, viata iti demonstreaza contrariul. Cat de norocos sa fii sa castigi o vacanta pe un vas luxos de croaziera? Si iata ca acest lucru mi s-a intamplat mie. Numai fusesem de jumatate de an in concediu, iar rutina zilnica isi pusese amprenta asupra noastra, asa ca aveam nevoie de o iesire. Mereu mi-am imaginat ca numai lume buna si stilata isi permite sa mearga pe un asemenea vapor, dar m-am inselat.
Si iata ca am ajuns, dupa cateva ore bune de calatorie cu avionul, eu si Paul, partenerul meu cu care sunt impreuna de doi ani de zile. Am pasit spre terminal si atunci cand am zarit imensitatea de vapor, am zis ca nu poate exista asa ceva...

Citeste mai mult ...

Ador sexul

Ador sexul

De ce ar trebui sa ne pese atunci cand vrem sa facem sex, ca nu este moral sa facem asta daca nu cunoastem inca persoana cu care dorim sa o facem?
Mie imi place sa fac sex si nu cu cineva cunoscut. Imi place sa o fac cu necunoscuti, cu barbati care nu imi tin cont de anumite lucruri, care nu sunt gelosi, pe care sa ii invat tot ceea ce am invatat eu de cand am inceput sa fac asta. Niciodata nu mi-a placut sa dau explicatii unui barbat, de unde vin, unde plec, cu ce imi cumpar ceva ce mi-am dorit. Ador sa fac sex pe bani, sa o fac apoi sa plec si sa imi vad de viata mea. Asta nu inseamna ca sunt o femeie fara principii...

Citeste mai mult ...

Ce ar fi barbatii fara femei si vice versa?

Ce ar fi barbatii fara femei si vice versa?

Intrebarea aceasta cred ca la un moment dat se afla in capul fiecaruia dintre noi.  Stau si ma gandesc ce ar fi fost pe Pamant daca erau numai barbati sau numai femei? Ne-am fi plictisit si nu ar mai fi existat atatea sentimente. Barbatii ar fi stat probabil la diferite activitati la care stau si acum, cand exista femeile si in loc sa fie cu ele ei prefera sa nu, iar femeile s-ar fi tras de par sigur daca ar fi existat numai ele pe Pamant.

Femeia a fost ca un dar pentru barbat. Fara ele ei nu s-ar descurca, nu ar putea trai. Stiu, barbatii nu ar fi de acord cu ce am spus acum. Barbatii sunt mult mai puternici, barbatii sunt cei mai buni bucatari, dar nu sunt cei mai buni parinti. Nimeni nu o poate inlocui pe mama...

Citeste mai mult ...

Sex sau dragoste

Sex sau dragoste

Chimia dintre doi oameni atunci cand ajung sa faca pe oameni sa tremure de placere atunci cand vorbesc, atunci cand se ating, atunci cand se culca impreuna. Acest lucru duce la a face dragoste, a simti lucruri minunate, placere absoluta din tot corpul. Atunci cand oamenii vor doar sa se simta bine, fara a se implica emotional, pot vorbi doar despre sex. Aceasta este diferenta intre sex si dragoste, in mare.

Timpul ne ofera ragazul necesar pentru a ne cunoaste si a stii daca putem vorbi despre sex sau dragoste, atunci cand doi oameni sunt de ceva timp impreuna.

Dragostea numai este ce a fost odata, demult. Acum traim intr-o lume moderna, femeile uneori ii intrec pe barbati in tot ceea ce fac, se asteapta mai putin sa primeasca, uneori isi iau singure.

Deseori lucrurile si...

Citeste mai mult ...

Despre romantism si orgasm

Despre romantism si orgasm

Sa vorbim despre cat de romantici sunt barbatii sau cat de romantice sunt femeile?

Dar mai intai sa definim ce este romantismul: o stare a unui om, o stare pe care unii o simt profund, altii mai putin sau nu vor sa o simta, pur si simplu o ignora.

Femeile sunt foarte romantice, deoarece atunci cand au parte de romantism, ele traiesc ca si cum sunt foarte implinite. Romantismul le face fericite, le face sa pluteasca, sa fie intr-o lume de vis. Barbatii sunt altfel, ei nu au nevoie de romantism, ei trec direct la sex, il inteleg altfel,sa spunem. Fara sex, romantismul lor nu exista.Barbatii nu se dau in vant dupa romantism, dar nici nu il resping atunci cand o femeie este romantica, numai ca ei intai au nevoie de sex pentru a fi sensibilizati...

Citeste mai mult ...